Openingsuren.

Ma - Do: 12u tot ...
Vr: 15u tot ...
Zat: 12u tot ...
Zo: 11u tot ...
Loading...
CAFETARIA 2015-02-02T19:39:07+00:00

ONDEK ONZE CAFETARIA

Sporten is een sociaal gebeuren, en dus is het niet meer dan logisch dat u na uw inspanningen in een gezellige cafetaria terechtkan om even na te praten en te genieten van een drankje (en eventueel zelfs van een heerlijke snack).

Zowel de cafetaria als de squashboxen zijn dagelijks open. Onze cafetaria is evenwel een prachtig plekje om na een gezonde sportinspanning even tot rust te komen. We hebben zo’n 140 zitplaatsen in de aanbieding, naast een prachtig zomerterras met nog eens 100 plekjes.
Bovendien is er voor de allerkleinsten ook een kinderspeeltuintje aanwezig.

Uiteraard wordt u in onze cafetaria op uw wenken bediend. We zorgen voor een uitgebreid assortiment aan dranken en snacks. Voor groepen vanaf 10 personen vragen wij wel graag even om u vooraf telefonisch aan te melden op het nummer 016/44.54.48.

Wij hebben in aanbieding ook een vergaderzaal waar met max. 25 personen vergaderd kan worden.

SPORT EN SPEL STAAT CENTRAAL

OOK VOOR DE KLEINSTE IS ER EEN BUITENSPEELTUIN

Zelfs voor de allerkleinste is er een mooie buitenspeeltuin waar ze onder jouw toezicht vanop het terras naar hartenlust kunnen spelen en nieuwe vriendjes maken.

We hebben echter nog wel enkele troeven die te ontdekken zijn.

  • Een vergaderzaal voor max 25 personen.
  • Pool en kickertafels.

  • Ruim zonnig terras.

  • Heerlijke snacks en drinks.

DRINK MET JE VRIENDEN

GENIET VAN EEN LEKKERE COCKTAIL OF EEN HEERLIJKE TRAPPIST

We bieden in onze brasserie een ruim aanbod aan bieren op fles, trappisten, sterke dranken en lekkere snacks. Kom ook zeker eens onze zelfgemaakte pizza’s proberen.

EEN SPEELHOEK VOOR DE KINDEREN

DE PERFECTE PLAATS VOOR EEN GESLAAGD FEESTJE

We bieden in onze brasserie de mogelijkheid verjaardagsfeestjes te houden. De kinderen kunnen dan kiezen uit de volgende formules: Frietjes met curryworst/chickennuggets of Pannenkoeken. Hierbij wordt een drankje voorzien en een ijsje nadien voor 9euro.