Openingsuren.

Ma - Do: 12u tot ...
Vr: 15u tot ...
Zat: 12u tot ...
Zo: 11u tot ...

Voorbeeld pagina

/Voorbeeld pagina
Voorbeeld pagina 2018-05-03T11:14:03+00:00

Van harte welkom op de vernieuwde website van de Meander. Met een stijlvolle cafetaria, verschillende danszalen, een zwembad en beschikbare squashzalen zijn wij de plek bij uitstek om te sporten of te genieten van een drankje of versnapering. Bij de Meander bent u ook elke dag van de week welkom!

De Meander maakt deel uit van het sportcomplex Sportoase Ter Heide. Het werd in augustus 1999 gebouwd door de gemeente Rotselaar en in 2012 overgenomen en verbouwd door Sportoase Ter Heide.  Sinds jaar en dag is het dé thuishaven bij uitstek voor alle sportliefhebbers in onze streek. In de sporthal kan onder andere gesquasht worden en ook zijn er danszalen ter plaatse. Een zwembad ontbreekt uiteraard niet. Bovendien is de locatie bijzonder idyllisch, aan de rand van het natuurdomein ‘Ter Heide’, waar u overigens kan gebruikmaken van een zwem- en strandzone en waar ook gesurft en gevist kan worden.

Op deze website kan u terecht voor alle informatie over onze zaak en onze squashterreinen. Indien u toch nog met vragen zou achterblijven kan u ons steeds contacteren via de contactpagina van deze website. Reservaties kan u daar ook telefonisch doen.